Afslanken met massage

Heeft u het al gehoord? we hebben weer een aanvulling om u nog beter te kunnen helpen naar het figuur dat u wilt!

Nieuw in onze salon is een Afslank massage, ookwel anti cellulite massage genoemd omdat ook perfect als kuur tegen cellulite is.

Bij anti cellulite massage (afslank massage) is het belangrijkste doel om de huid van heupen, billen, benen, armen en buik op een natuurlijke manier en met natuurlijke producten strakker te masseren. dit masseren gebeurd manueel en ook in samenwerking met cuppen.

Cellulite massage is een van verschillende factoren die zorgen dat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat worden gesteld om het vet te laten verdwijnen. Bij deze vorm van massage gebruiken wij een olie met bestandsdelen die helpen bij het afslanken.

Deze behandelsoort is ook zeer geschikt als u behoorlijk bent afgevallen, maar nog steeds dat buikje heeft of die “blubberarmen”. U kan deze massage zien als een alternatief van de bekende liposuctie. Deze behandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt dat het buitengewone resultaten oplevert. De huid wordt niet alleen mooier en minder van omvang. Een andere belangrijke werking van deze behandeling is dat men zich na deze massage verkwikt voelt en een positiever zelfbeeld krijgt.

U zult door deze massage geen kilo’s verliezen, maar wel plaatselijk centimeters in omvang verliezen. Resultaten zijn niet direct na 1 sessie zichtbaar.Na 5 sessies ziet u al verschil. Na zo’n 10 sessies is de verandering van het lichaam duidelijk zichtbaar. Bij een volledige serie van 10 behandelingen in 5 weken kan dit resulteren in plaatselijk wel ongeveer 10 cm omvangverlies! Dit scheelt soms 1 à 2 kledingsmaten.

De behandeling bestaat uit 10 sessies van elk 20 minuten massage. De kosten voor elke sessie bedraagt € 21,50

Een massage abonnement van 10 behandelingen 2x per week kost € 199,- 

Wilt u extra snel resultaat dan hebben wij een combinatie arrangement  met een behandeling aan onze bodyformer voor 23 minuten

Een kuur gecombineerd met de bodyformer kost € 299-

bij deze kuur gaat u eerst 25 minuten aan de bodyformer voor spierverstevingen en vervolgens pakken we gelijk de vetcellen verder aan met de afslankmassage van 20 minuten.

Daarnaast kunt u de behandeling altijd nog uitbreiden met een algenpakking voor € 10,- per pakking.

of een uitgebreidere sessie aan de bodyformer door het abonnement te upgraden naar 47 minuten aan de bodyformer er komt dan € 12,- per sessie bij

Geen cellulite meer en geen opgehoopt vet waar u het niet wilt hebben, ga strak 2015 in met een gezonder en fitter lichaam

 

sportieve groet,

uw sportmasseur en voedingscoach Liana Kroon

2 reacties op “Afslanken met massage

  1. De afslank massage is 10 sessies van 20 min. Is de sessie per zonne bijv. alleen buik of zijn er alle drie zonnes dus buik,billen en benen inbegrepen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *