Haaruitval of haarverlies

Heeft u als man of vrouw last van dunner wordend haar door haaruitval? Kom dan langs in onze kapsalon. Als kapper helpen wij u om uw haaruitval en -verlies tegen te gaan. Hiervoor gebruiken wij de producten L’Oréal Aminexil Advanced en L’Oréal Homme Renaxil Blue.

L’Oréal Aminexil Advanced

Aminexil verlengt de haargroeifases en gaat verharding van collageen tegen dat zich om het haarzakje opstapelt en zo de hechting van de haarwortel in de hoofdhuid vermindert. Op deze manier bestrijdt Aminexil kaalheid.

Aminexil is een wetenschappelijk bewezen middel, onderzocht door dermatologen en haarklinieken. De doeltreffendheid werd bewezen door een studie bij 130 personen met haaruitval: na 6 weken dagelijks gebruik, noteerde men 5% minder haren in fase van uitval in vergelijking met de placebo (lotion zonder Aminexil).

L´Oréal Homme Renaxil Blue 125 ml

Te gebruiken bij lichte haaruitval. Dit is een preventieve behandeling.Bevat Aminexil en Madecassodide, gaat haaruitval tegen. Makkelijk te verdelen over de gehele hoofdhuid, dankzij de vloeibare textuur. Bodygevende polymeren voor extra volume.

Exclusief voor L´Oréal Professionel salons hebben wij Serioxyl

De oplossing voor dunner wordend haar. Voor natuurlijk haar, maar ook voor gekleurd en gevoelig haar.

Voor de hoofdhuid: Denser Hair

  • +/- 1700 haren na 3 maanden.
  • Het is een dagelijkse kuur met een langdurige werking en het eerste serum dat het haar laat ontwaken.
  • Beschermt het haarzakje tegen oxidatieve stress.

Voor de haarvezel hebben we Thicker Hair

  • Dit verdikt de haarvezel direct en is al merkbaar na de eerste behandeling.
  • De haarvezel voelt direct dikker en voller aan, en geeft zichtbaar meer volume aan het haar.

Meer informatie of afspraak?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze haarstyliste Lucy. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct online of bel naar 0318 – 506 318.