Straight away

Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven? dat kan bij ons in Veenendaal

Straight away in veenendaal komt met een aanpak die werkt, die verantwoord is en bovenal: lekkere producten!

Straight away Veenendaal onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig! Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord!

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding
Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.

Stabiliseren en op gewicht blijven
Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár zijn de coaches voor! Zij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coaches: ze helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft.

Onze voedingscoach legt je graag uit hoe we jou kilo’s aangaan pakken tijdens een intake gesprek.

je kan dit dieet komt met gratis begeleiding, elke week gaan we wegen en zijn wij jou stok achter de deur om je resultaat te behalen.

 

                                                

 

Huisregels Straightaway.

Inschrijfgeld € 25,-
Afmelden afspraak binnen 24 uur € 20,-
Minimale productafname voor gratis consult
(n.v.t. in opbouwfase)
21 producten
Consultkosten bij productafname
Minder dan 21 producten
€ 19,95

Retourneren van producten:

Uitgaande van datum laatste consult:

Binnen 4 weken 75%
Na 4 weken 50%
Producten beschadigd of over de datum 0%