Welkom bij ons centrum voor kinderen en ouders.

 

voor kinderen hebben wij speciale kind massages vanaf 25 minuten voor €30.-

op de maandagochtend of maandagavond en woensdag ochtend verzorgen liana en Henriet Workshops baby massage

Zodra het weer kan laten wij de startdatums weten. mail ons als je je in wilt schrijven samen met je kindje.

Babymassage:

Hoe mooi is het om moeder of vader en kind een stukje mee te geven, waarin ze elkaar beter leren kennen. Waarin de baby ontspant, waar de vader/moeder van geniet. Dit begint al tijdens de zwangerschap, door lief te zijn voor jezelf, ben je ook lief voor het kleintje die in jou groeit. De hechting begint al tijdens de zwangerschap, maar gaat daarna verder. Tijdens het leren van het masseren van jouw baby, bouw je een band op. Je hebt echt even de tijd voor hem/haar en tijd voor elkaar. Je baby leert zich al vroeg om te ontspannen, baby’s slapen dieper en langer, baby’s worden rustiger, huilen minder door de ontspanning. Er is een verbetering van het immuunsysteem en spijsvertering, het kan darmkrampjes verminderen en het versterkt jullie band.

Wij vinden het geweldig om de band tussen ouders en kind te versterken. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat er een verband bestaat tussen het toepassen van babymassage en de hechting tussen moeder en kind. Baby’s die gemasseerd worden vertonen meer positieve respons naar hun moeder toe. Dit is erg belangrijk voor de verdere ontwikkeling van de baby.

Een veilig gehecht kind is een kind die de wereld gaat ontdekken. Ze weten dat er altijd iemand is op wie ze kunnen terug vallen. Als de situatie te spannend is, zal het kind de nabijheid weer op zoeken van de persoon waar hij/zij aan gehecht is.

Wil je ook deze workshop van 3 ochtenden volgen?

Meld je dan aan via info@lianashouseofbeauty.nl of bel 0318-506318