Huidverbetering

Bent u gevoelig voor acne? Wilt u de veroudering van uw huid tegengaan? Kom dan naar onze schoonheidssalon in Veenendaal. Onze schoonheidsspecialiste werkt met verschillende natuurlijke producten voor het tegengaan van de veroudering van de huid en de skin producten van Sonya Skincare, die uw specifieke problemen aanpakken.

Kies voor onze schoonheidssalon in Veenendaal

Voor het verbeteren van uw huid komt u naar onze schoonheidssalon in Veenendaal. Onze schoonheidsspecialist helpt u bij

 • het tegengaan van de veroudering van de huid
 • het bestrijden van pigmentvlekken
 • het bestrijden van acne
 • het behandelen van een gevoelige, rode huid
 • het verminderen van littekens

Kent u ook onze LED Therapie al?

LED Therapie: de strijd tegen rimpels en acne

DEESSE LED Therapie Masker

Ontdekking van LED therapie
LED is de afkorting van Light Emitting Diode. De therapie met LED-licht werd ontwikkeld door NASA in de jaren tachtig met als doel het verbeteren van de wondgenezing en het bevorderen van weefselgroei in de ruimte. De wetenschap heeft inmiddels uitgewezen dat LED-licht-therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Daarmee is LED-licht-therapie ook een effectieve behandelwijze voor huidverjonging en algemene huidverbetering.

Werking DEESSE LED Therapie Masker
Het DEESSE LED Therapie Masker bevat maar liefst 495 LED lampjes en maakt gebruik van drie verschillende golflengtes, ieder met haar specifieke behandelindicaties. Door het combineren van diverse golflengtes kunnen meerdere processen in de huid tegelijk worden beïnvloed.

3 verschillende golflengtes

415 nm – Blauw Licht
Het blauwe licht komt het minst diep in de huid en werkt vooral oppervlakkig. Deze golflengte wordt ingezet bij acne en verbetert de huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie (die in veel gevallen voorkomt bij acne) vernietigd wordt. Hierdoor zullen puistjes en roodheden verminderen en worden huidontstekingen bestreden en/of voorkomen. Ook na een peeling is het blauwe licht aan te bevelen.

630 nm – Rood Licht
Rood licht komt wat dieper in de huid en werkt huid verbeterend. Deze golflengte stimuleert de productie van de fibroblasten bij de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt. De huidstructuur en de spankracht van de huid verbeteren. Daarnaast wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonlichtbeschadigingen, wondjes, huidverslapping en huidveroudering.

830 nm – Onzichtbaar licht
Deze nm dringt tot een diepte van 30-40 mm door. Deze golflengte zorgt voor herstellende energie en een verbeterde doorbloeding, waardoor ontstekingsprocessen worden geremd en wondgenezing wordt bevordert.

Resultaten

 • Bevordert de collageenproductie
 • Bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken
 • Bevordert natuurlijke cellulaire activiteit van de huid
 • Verbetert de huidstevigheid en elasticiteit
 • Reduceert rimpels
 • Vermindert hyperpigmentatie
 • Bevordert de wondheling
 • Bevordert de lokale bloedsomloop

U ziet dat u in onze schoonheidssalon voor verschillende behandelingen bij ons terecht kunt. Mocht u meerdere specifieke huidproblemen hebben, dan maken wij een behandeling op maat voor u. Maak direct online een afspraak met onze schoonheidssalon, zodat u binnenkort geniet van een mooie en gezonde huid.