Liana Kroon, eigenaresse van Liana’s House of Beauty, heeft een schat van een zoon  en 1 leuke gezellige Beagle. Liana houd van gezelligheid en is altijd in voor een praatje

Bij ons staat service en een gevoel van thuiskomen hoog in het vaandel. Bij Liana staat de deur dan ook altijd open voor een bakje koffie of thee. Liana is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en professional wimperstyliste sinds 2013.

Liana haar grootste passie is masseren en cliënten van hun klachten afhelpen. Zij is dan ook een gediplomeerd sportmasseur en heeft op het gebied van massages de volgende extra specialisaties:

Sportmasseur – Algehele klachtenbehandeling – Lage Rugklachten – Hoofdpijn massage – Rug/nek/schouder klachten – Ondersteuning bij Burn-out – Ondersteuning bij Hernia klachten – Fibromyalgie – Zwangerschap zowel ontspanning als klachten bij zwangerschap (te denken aan bekken- en rugklachten, maar ook de kuiten en vocht) – Dorn Therapie – Cupping – Bindweefsel massage – Chinese hoofd/nek/schouder massage.

Al deze specialisaties verwerkt onze sportmasseur Liana in haar behandelingen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen en uiteraard kunt u voor een heerlijke ontspanningsmassage ook terecht bij onze masseur Liana.

Liana is werkzaam op dinsdag |  woensdagochtend en -avond | donderdag  | vrijdag tot 14:00 | zaterdag op afspraak.


Lucy onze Kapster, is eigen baas in de kapsalon van Liana’s House of Beauty. Met haar ervaring in het kappersvak sinds 1991 is Lucy een aanwinst voor Liana’s House of Beauty.

Lucy is naast haarstyliste ook moeder van twee leuke kinderen en getrouwd met haar knappe man. Lucy is een ster in detail en dat ziet u in alles terug in de kapsalon. Lucy is op afspraak werkzaam op dinsdag 09:00 – 14:15 | donderdag 09:30 – 19:30 | vrijdag 09:00 – 17:30 | zaterdag 09:00 – 15:00.


Stephanie Pabst is bij ons werkzaam als nagelstyliste en allround schoonheidsspecialiste.

Stephanie is de gezellige kwebbel van onze nagelsalon. Zij staat paraat om alle nagels te voorzien van een mooie lak, verlenging of gel/acryl nagels. Zij is altijd in voor een praatje, een gezellige dame en een echte workaholic. Ze is in onze agenda ruim te boeken, dus kijk snel voor een plekje.


Dit is Heddy en samen met Marc heeft zij twee knappe kinderen, Milou en Max. ♡♡

Naast haar leuke parttime baan, waar ze regelmatig werkt met faalangst en ASS houd zij zich het allerliefst bezig met natuurgeneeskunde. 🌿

O.a. met bachbloesem therapie;
Bach bloesems zijn vloeibare bloemen en plantenextracten die invloed hebben op je emoties en gemoedstoestand.

 


Jose is onze nagelstyliste en Pedicure.

Sinds 2019 geeft zij ook heerlijke voetreflex massages Jose is werkzaam op de donderdag en zaterdag.


Marjan van Praktijk PuurZijn is bij ons met haar praktijk werkzaam op de maandag en woensdag.Zij past verschillende massagevormen en technieken toe, waaronder Indiase hoofdmassage, pulsing, bindweefselmassage, healing, cupping en Shantala. De massagesessies worden afgestemd op de persoon en het moment. Verder biedt ze yogatechnieken aan gecombineerd met massage en desgewenst geeft ze advies over energiebalans in uw leven, ondersteund met Schüssler zouten en Bach remedies. Een totaal andere visie en aanpak dan u bent gewend binnen Liana’s, dus zeker een aanrader om eens te proberen.

Marjan is moeder van een bruisend gezin met drie kinderen. Naast de massagepraktijk Puur Zijn, werkt ze al jaren lang in Rhenen en op locatie. Verder heeft ze een medische achtergrond en geeft ze PGB begeleiding aan een aantal cliënten.


Naast Liana’s heeft Liana nog een bedrijf

Boss Factory is ook gevestigd in ons pand. Op zoek naar een leuke opleiding / workshop in onze beauty branche? Kijk snel op onze bruisende website.