Liana Kroon, eigenaresse van Liana’s House of Beauty, heeft 2 lieve zoons en 1 leuke gezellige Beagle. Liana houd van gezelligheid en is altijd in voor een praatje

Bij ons staat service en een gevoel van thuiskomen hoog in het vaandel. Bij Liana staat de deur dan ook altijd open voor een bakje koffie of thee. Liana is gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Liana haar grootste passie is masseren en cliënten van hun klachten afhelpen. Zij is dan ook een gediplomeerd sportmasseur en heeft op het gebied van massages de volgende extra specialisaties:

Sportmasseur – Algehele klachtenbehandeling – Lage Rugklachten – Hoofdpijn massage – Rug/nek/schouder klachten – Ondersteuning bij Burn-out – Ondersteuning bij Hernia klachten – Fibromyalgie – Zwangerschap zowel ontspanning als klachten bij zwangerschap (te denken aan bekken- en rugklachten, maar ook de kuiten en vocht) – Dorn Therapie – Cupping – Bindweefsel massage – Chinese hoofd/nek/schouder massage.

Al deze specialisaties verwerkt onze sportmasseur Liana in haar behandelingen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen en uiteraard kunt u voor een heerlijke ontspanningsmassage ook terecht bij onze masseur Liana.

Liana is werkzaam op dinsdag |  woensdagochtend en -avond | donderdag  | vrijdag tot 14:00 | zaterdag op afspraak.


Lucy onze Kapster, is eigen baas in de kapsalon van Liana’s House of Beauty. Met haar ervaring in het kappersvak sinds 1991 is Lucy een aanwinst voor Liana’s House of Beauty.

Lucy is naast haarstyliste ook moeder van twee leuke kinderen en getrouwd met haar knappe man. Lucy is een ster in detail en dat ziet u in alles terug in de kapsalon. Lucy is op afspraak werkzaam op dinsdag 09:00 – 14:15 | donderdag 09:30 – 19:30 | vrijdag 09:00 – 17:30 | zaterdag 09:00 – 15:00.


Stephanie Pabst is bij ons werkzaam als nagelstyliste en allround schoonheidsspecialiste.

Stephanie is de gezellige kwebbel van onze nagelsalon. Zij staat paraat om alle nagels te voorzien van een mooie lak, verlenging of gel/acryl nagels. Zij is altijd in voor een praatje, een gezellige dame en een echte workaholic. Ze is in onze agenda ruim te boeken, dus kijk snel voor een plekje.


Dit is Heddy en samen met Marc heeft zij drie knappe kinderen, Milou, Max en Naomi. ♡♡

Naast haar leuke parttime baan, waar ze regelmatig werkt met faalangst en ASS houd zij zich het allerliefst bezig met natuurgeneeskunde. 🌿

O.a. met bachbloesem therapie;
Bach bloesems zijn vloeibare bloemen en plantenextracten die invloed hebben op je emoties en gemoedstoestand.

 


Jose is onze nagelstyliste en Pedicure.

Sinds 2019 geeft zij ook heerlijke voetreflex massages Jose is werkzaam op de donderdag en zaterdag.


Mijn naam is Intissar en ik ben 25 jaar jong, ik ben geboren en getogen in Brabant en ik ben getrouwd naar Veenendaal. Ik ben een allround schoonheidsspecialiste, ik bied diverse gezichtsbehandelingen aan en ik ben gespecialiseerd in acne. Geen enkele huidprobleem is een probleem voor mij. Ik begin met alle liefde aan de behandeling om de klant met het beste resultaat naar huis te kunnen sturen.

Ik begon in de corona periode aan huis bij de mensen thuis, daar bood ik basis behandelingen aan. Na 1,5 jaar ben ik hiermee gestopt omdat het te druk werd en ik echt toe was aan mijn eigen ruimte waarin mensen naar mij konden komen.

Sinds november 2022 ben ik met mijn salon gekomen bij Liana. Mijn salon heet Tracytreatments. Ik werk nu nog enkel op afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via mijn instagram, neem een kijkje op mijn instagram tracytreatments en wie weet zie ik je gauw in de salon!