Liana Koedam – Kroon, eigenaresse van Liana’s House of Beauty, heeft 2 lieve zoons en is getrouwd met haar leuke man Harro. Liana houd van gezelligheid en is altijd in voor een praatje

Bij ons staat service en een gevoel van thuiskomen hoog in het vaandel. Bij Liana staat de deur dan ook altijd open voor een bakje koffie of thee. Liana is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en allround massagetherapeut.

Liana haar grootste passie is masseren en cliënten van hun klachten afhelpen. Zij is dan ook een gediplomeerd  NGS sportmasseur en heeft op het gebied van massages de volgende extra specialisaties:

Sportmasseur – Algehele klachtenbehandeling – Lage Rugklachten – Hoofdpijn massage – Rug/nek/schouder klachten – Ondersteuning bij Burn-out – Ondersteuning bij Hernia klachten – Fibromyalgie – Zwangerschap zowel ontspanning als klachten bij zwangerschap (te denken aan bekken- en rugklachten, maar ook de kuiten en vocht) – Dorn Therapie – Cupping – Bindweefsel massage – Chinese hoofd/nek/schouder massage.

Al deze specialisaties verwerkt onze sportmasseur Liana in haar behandelingen om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen en uiteraard kunt u voor een heerlijke ontspanningsmassage ook terecht bij onze masseur Liana.

Liana is werkzaam op dinsdag |  woensdagochtend en -avond | donderdag  | vrijdag tot 14:00 | andere avonden is in overleg mogelijk.


Jose is onze nagelstyliste en Pedicure.

Sinds 2019 geeft zij ook heerlijke voetreflex massages

Jose is werkzaam op de dinsdag-donderdag en zaterdag.


Stephanie Pabst is bij ons werkzaam als nagelstyliste en allround schoonheidsspecialiste.

Stephanie is de gezellige kwebbel van onze nagelsalon. Zij staat paraat om alle nagels te voorzien van een mooie lak, verlenging of gel/acryl nagels. Zij is altijd in voor een praatje, een gezellige dame tevens is Stephanie allround masseur en schoonheidsspecialiste.

Stephanie werkt enkel op afspraak op dinsdag-woensdag-donderdag en zaterdag.

Kijk in onze online agenda voor haar beschikbare plekken


Lucy Stefanutto 1 van onze topstyliste, getrouwd en heeft een zoon en dochter.Ooit is Lucy gestart in Rotterdam, al wat jaren geleden, en inmiddels al geruime tijd werkzaam in het team als zelfstandige bij Liana’s house of beauty in Veenendaal, ondertussen veel dingen geleerd en altijd in opleiding geweest( haarwerken, starcolorist, balayage, krullen, plantenkleuring, visagie, bruidkapsels)

De passie en ontwikkeling voor het vak staat altijd hoog op haar lijst en ze kijkt graag naar de toekomst waar ze zichzelf blijft ontwikkelen op haar vakgebied daarom volgt ze momenteel de Haarvriendelijke  masteropleiding, op naar een groene toekomst in en rond het kappersvak.

Lucy is op afspraak werkzaam op:

dinsdag 09:00 – 14:15 | donderdag 09:30 – 19:30 | vrijdag 09:00 – 17:30 | zaterdag 09:00 – 15:00


Dit is Rianne zij is onze tweede Topstyliste in onze kapsalon in Veenendaal zij  is getrouwd met  Corné. Samen hebben zij 3 kinderen. Lev, Lina en Vic.

Mega gezellig en lekker druk, maar naast haar gezin is het kappersvak haar grote passie.

Kleuren is wel echt haar ding. Met name kleur technieken als highlights, balayage, face frame enz. Ook werkt ze graag met toners om de kleur echt persoonlijk te maken! 

Rianne is altijd op de hoogte van de nieuwste kleur trends en is altijd opzoek naar leuke trainingen om zichzelf te blijven verbeteren en te ontwikkelen naar de nieuwste trends.

Rianne wordt echt enorm blij als ze bijvoorbeeld een mooie Balayage in iemands haar zet en diegene er blij mee is! .

Rianne is werkzaam op afspraak op de dinsdag van 09:30 tot 20:00 en de vrijdag van 09:30 tot 20:00


Dit is Marije van der Horst, ze is 34 jaar en moeder van 2 kinderen. Naast haar werk als pedagogisch medewerker op een baby groep geeft ze graag voetreflex massages bij baby’s en kinderen.
In 2015 is ze in contact gekomen met voetreflexologie omdat haar zoon prematuur en dysmatuur geboren is. Vanwege zijn vroeggeboorte kwam zijn ontlasting niet op gang en bood voetreflex de oplossing voor zijn ongemak. Omdat ze heeft gezien en gemerkt heb wat voor positief effect voetreflex kan geven is ze zich meer in reflexologie gaan verdiepen zodat ze andere baby’s en kinderen kan helpen met de meest voorkomende kwaaltjes.voor  u kun je bij Marije zelf een afspraak maken op de maandag
zij is bereikbaar op nummer: 06- 23978329