Kappersproducten – TRINITY Haircare

Onze haarstyliste Lucy werkt met TRINITY Haircare en is van oorsprong een Zwitsers merk.

De oorsprong en de kenmerken die daarbij horen: producten van superieure kwaliteit, een strak, modernere functioneel design, een sterke focus op het milieu en de natuur. Alle producten worden in een eigen laboratorium in Zwitserland ontwikkeld met als uitgangspunten betaalbare kwaliteit, zo groen mogelijk, dierproefvrij en met de beste ingrediënten.

Het assortiment van Trinity bestaat uit de stylinglijn Reload en de Care verzorgingslijn. Onlangs is er een Krullen lijn aan toegevoegd , deze hydrateert, geeft volume glans en stevigheid.

Het kleurassortiment van Trinity is een uitgebreide lijn met een kleurenpalet van prachtige donkere tinten tot een prachtige blondserie: Definite Blonde.

Speciaal onwikkelde TRI/LUM technologie neutraliseert de ongewenste koper en geel tinten in het haar. Deze formule bevat oplichtende en neutraliseerde pigmenten tijdens ontkleuringsproces, waardoor de kwaliteit van het haar behouden blijft.

Ook de Plex revolution is een hoogwaardig hydraterend product die beschermd en herstelt van binnenuit.

  • Trinity/Plex.
  • Chromalya en Bio hair.

Dat zijn de Eco CG lijnen die voor alle haar soorten zijn ontwikkeld van fijn stijl haar tot dik onhandelbaar haar. Van krul tot kroes of van fijn tot dik haar, deze producten maken het behandelbaar.

De speciale detox behandelingen zijn ontwikkeld voor hoofdhuid en haar problemen. Deze behandelingen kalmeren en verzorgen de hoofdhuid.

Ook voor de plantenkleuring Louise word een detox gebruikt, deze grijs dekkende plantenkleuring bestaat niet alleen uit poeder, maar er wordt ook gebruik gemaakt van gel kleuring.

Meer informatie of afspraak?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze haarstyliste Lucy. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct online of bel naar 0318 – 506 318.