Klachtenbehandeling en medical tape

Klachtenbehandeling

Heeft u duidelijke merkbare klachten? Last van uw onderrug of schouders? Dan is een gerichte massage op deze specifieke klachten nodig. Aan de hand van een intake gesprek stellen wij een behandelplan op, waarbij wij u zo spoedig mogelijk behandelen aan uw (pijn)klachten. Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig om uw klachten goed te behandelen, zodat uw spieren weer soepel zijn en de klachten verdwenen zijn.

Massagepraktijk Veenendaal

Via onze website kunt u direct online een afspraak maken. Heeft u nog vragen, dan kunt u ons natuurlijk bellen via het nummer 0318 – 506 318 of mailen naar info@lianashouseofbeauty.nl.

Medical tape

Medical taping helpt bij blessures, maar ook bij andere lichamelijke klachten kan het raadzaam zijn. Steeds vaker ziet u op televisie sporters met felgekleurde tapeconstructies. Ondersteunend of ter voorkoming van blessures. Denk hierbij aan ‘door de enkel’ gaan, knieklachten, een tenniselleboog (kan u overkomen zonder een racket aangeraakt te hebben), whiplash, zweepslag, spit en ga zo maar door.

Maar heeft u ook wel eens gedacht aan zwelling, blauwe plekken, menstruatiepijn, hooikoorts of leren rechtop te blijven lopen en zitten?
De enige reden om het niet te doen, is als u een allergie heeft voor de lijm (vergelijkbaar met pleisters). Bij vermoeden van allergie plakken we een heel klein stukje aan de binnenkant van uw elleboog en weten we binnen 24 uur of het gaat werken. Neem gerust contact op voor advies en vragen.