Beste resultaat!

  • Gegarandeerd resultaat.
  • 100% pijnloos.
  • tot 15 shades lichter.
  • Veilig & effectief.
  • speciaal voor gevoelig tandvlees & tanden.
  • Wereldwijde exclusieve formule.
  • Non-peroxide

HOE WERKT EEN TEETH WHITENING BEHANDELING VAN SMILINGWORLD?

Smilingworld werkt niet ( zoals de meeste salons die een teeth whitening behandeling geven ) met mondspreiders, dit is onaangenaam en meestal zit men 3 x 20 minuten in de stoel en is er weinig tot geen resultaat.

Smilingworld  werkt met een uniek wereldwijd gepatenteerd Pre-Filled Teeth Whitening systeem waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel en waarin je op een comfortabele wijze een resultaat haalt van 5 – 15 tinten lichter in slechts 20 minuten.

IS EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ SMILINGWORLD VEILIG?

Bij Smilingworld werken wij uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatendeerde Teeth Whitening formule, deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden.

KUN JE DE TEETH WHITENING BEHANDELING OOK TOEPASSEN OP ONDERSTAANDE ONDERDELEN?

Bij Smilingworld kun je ook jou vullingen, kronen of kunstgebit behandelen.

HOE LICHT WORDEN MIJN TANDEN?

Na een Teeth Whitening behandeling bij Smilingworld, met onze unieke formule, kunnen jouw tanden 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 20 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

WAT IS BELANGRIJK NA EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ SMILINGWORLD?

Na een Teeth Whitening Behandeling met onze unieke formule is het belangrijjk om op te letten wat u de komende 24 uur eet & drinkt, de tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen ( geen koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen ). Wij adviseren om de de 3 uur na een Teeth Whitening Behandeling alleen maar water of melk te drinken ( dus eet vooraf ).

HOE HOUD JE JE TANDEN LICHT?

Met onze CHAR4SMILE activated charcoal teeth whitening poeder ( op basis van houtskool ) houdt je langer je tanden licht doordeze krachtige natuurlijke activated charcoal wat niet schadelijk is voor je tanden en tandvlees en waarmee je een frissere adem krijgt onderhoud jij jou gebit.

 

De eerste behandeling kost € 85,-

Nabehandelingen zijn slechts € 55,-