Bij ons kun je terecht voor diverse verwenmomenten.

 

Wellness dag van ongeveer  2,5 uur

Tijdens deze dag word je volledig in de watten gelegd.

ontvangst met koffie/thee

Tijdens de wellnessdag krijg je een heerlijke volledige lichaamsmassage voor en achterkant.
Daarop volgt een uitgebreide gezichtsbehandeling inclusief zonnebank sessie van 20 minuten.

Wellnessdag € 149,- per persoon.

 

Zo organiseren wij met veel liefde babyshowers

Wanneer babyshower?

De beste tijd om een babyshower te organiseren is rond de 6e à 7e maand van de zwangerschap, tussen de 25 en 32 weken. Je vriendin is dan op en top zwanger, maar haar buik is meestal nog niet zo groot dat deze in de weg zit. De meeste zwangere vrouwen zijn rond die periode nog goed mobiel, ervaren weinig klachten en hebben meer energie dan tegen het einde van hun zwangerschap.

Vóór de 20 weken is het organiseren van een babyshower af te raden. Er is dan nog een kans dat de zwangerschap niet goed verloopt of dat er een afwijking bij de baby gevonden wordt. Ook de laatste weken voor de uitgerekende datum is doorgaans minder prettig. Veel zwangere vrouwen hebben dan minder energie, zijn minder mobiel en de baby kan eerder geboren worden.

 

Een babyshower duurt ongeveer 3 uur

Dit is inclusief een heerlijke mommy to be behandeling voor de zwangere dame, de vriendinnen krijgen een gezellige High Tea en kunnen kiezen voor een manicure met shellac.

Daarna is er gelegenheid voor cadeautjes geven.

De voor de high tea is € 19,- p.p

Mommy to be behandeling is € 115,-

optionele maniuce met shellac is € 40 p.p

 

We kunnen een babyshower volledig naar wens aanpassen. Een babyshower is vaak erg inspannend voor de mommy to be dus wij adviseren om dit niet langer dan 3 uur te laten duren,

 

Wil je gewoon een dag uit met vriendinnen of je moeder? mail ons voor meer informatie en we stellen graag met jou een leuk pakket samen.