NGS-masseurs staan klaar om Nederland te helpen!

Het verlossende woord is eruit: op 11 mei 2020 mag ik weer aan de slag.

En dat is hard nodig!
Mensen uit o.a. de vitale beroepen hebben lange dagen gemaakt. Letterlijk en figuurlijk waren zij vastgelopen. Ook kantoormedewerkers die thuis werken kampen met allerlei klachten. Vanuit een verkeerde werkhouding ontwikkelden zij allerlei (spier)klachten.

 

Veilig en verantwoord

Vanuit de branche-organisatie voor 5.000 masseurs, het Nederlands Genootschap voor sportmassage (NGS) is een leidraad ontwikkeld die mij helpt om jou op een veilige manier en in verantwoorde omgeving te kunnen masseren.

Er gelden echter twee voorwaarden:

  • Je dient van te voren een afspraak te maken
  • De masseur stelt je vooraf een aantal vragen om te bepalen of je geen klachten hebt.

 

Je bent er dus zeker van dat je in een veilige omgeving terecht komt!

 

Waarom een massage?

Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-, nek- en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door een massage verlicht worden. De massage ontspant spieren, maakt pezen, gewrichten en spieren soepeler en zorgt ervoor dat afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Ook als je verder prima in je vel zit kan een ontspanningsmassage erg prettig zijn.

 

Daarnaast heeft de masseur een belangrijke rol bij het verminderen van pijn en kan een massage stressklachten verminderen.

 

Kortom maak vandaag nog een afspraak.

 

 

4 reacties op “NGS-masseurs staan klaar om Nederland te helpen!

    1. Daar kunnen wij u zeker bij helpen, via afspraak maken kunt u gemakkelijk online een afspraak inplannen. voor deze klachten mag u onze masseur liana selecteren een behandeling van 40 minuten is dan voldoende

    1. Goedendag, een massage van een uur is bij ons niet mogelijk voor sportmassage, op social deal vind u deze prijzen maar die behandelingen worden uitgevoerd door onze trainees.
      een uur massage bij liana is € 60,-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *