Tarieven voor de verschillende massages

30 minuten €38,50
40 minuten €47,50
55 minuten €58,50
70 minuten €90,-
90 minuten €100,-
Zwangerschapsmassage €64,95
Mommy to be pakket:
massage 45 minuten en een uitgebreide facial van 45 minuten   € 100,-

BAMBOEMASSAGE

De bamboemassage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. Deze massage helpt in het bijzonder tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na deze massage in een betere conditie.

De bamboemassage is een bijzonder weldadige massage

Massageduur:

45 minuten € 58,-

60 minuten € 77,-

90 minuten € 100,-

 

 

 

 

‘t Veense uurtje

U kunt ‘t Veense uurtje altijd uitbreiden met een langere massage of heerlijke rugpakking aangepast op het seizoen, of even heerlijk het haar in model laten knippen of de nagels laten voorzien van een mooie nagellak. Vraag in onze salon naar de extra mogelijkheden.

N.B.: ’t Veense uurtje is niet in combinatie met aanbiedingen of kortingsbonnen.

Seizoenspakking

Wilt u een echte wellness-ervaring? Boek dan onze heerlijke Seizoenspakking bij uw massage. Voor € 15,- extra krijgt u een rugpakking die passend is bij het seizoen. Vraag in onze salon welke pakking we deze keer voor u op het menu hebben staan. U kunt altijd kiezen uit twee verschillende pakkingen.

In onze massagepraktijk kunt u ook gebruik maken van een abonnement. Vraag in onze massagepraktijk naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.