Voorkom en herstel beschadigd haar met K18

Onze haarstyliste Rianne werkt met Redken shades eq en de producten van Goldwell.
Voor de beste bescherming en verzorging van het haar werkt ze met K18 salonbehandeling. (voorkomen en herstellen van beschadigd haar)

Wat is en wat doet K18 precies?

Herstel beschadigd haar met K18 of voorkom beschadigingen aan het haar, door blondering, kleuringen of hitte tools. K18 is het eerste merk dat biomimetica gebruikt om keratine ketens opnieuw te verbinden. Het resultaat is zacht, glad, veerkrachtig en sterk haar dat aanvoelt als nieuw. Daarnaast is K18 zeer geschikt als voorbehandeling voor een chemische behandelingen om beschadiging voor te zijn.
Geeft GEEN tijdelijk effect! K18 met biomimetica verbindt de keratine ketens opnieuw en vult plekken aan waar de ketens verbroken zijn, waaronder door blonderen, kleuringen en beschadigingen door styling methodes. Hoe meer beschadigingen in het haar, hoe groter het resultaat.
Haar advies is wanneer je een chemische behandeling laat doen bij ons in de kapsalon om er altijd voor te kiezen om gebruik te maken van de k18 salonbehandeling dit voorkomt dat je haar beschadigd raakt.
Dit is een mist die ze aanbrengt voor het kleuren en het K18 masker na het kleuren.
De mist is geformuleerd om het haar voor te bereiden en de bestaande schade te herstellen. Het maakt het haar veerkrachtiger voor de schade die gaat optreden.
Het masker hersteld het haar tot een gezonde staat na de kleur behandeling. Terwijl het de kracht hersteld, verzacht het ook, ontwaart het en maakt de schubbenlaag glad.

Wil je thuis k18 blijven gebruiken?

Je kunt je haar thuis doorbehandelen.
Dit doe je als volgt:
  • De eerste 4 wasbeurten gebruik je het masker elke wasbeurt.
  • Hierna gebruik je het masker om de 3 a 4 wasbeurten.
    Dit omdat k18 zo geconcentreerd is en het anders te zwaar wordt voor je haar.
    Je kunt gewoon je eigen shampoo gebruiken. Gebruik GEEN conditioner als je het masker gebruikt.
    Conditioners en maskers werken oppervlakkig op het haar (Dit is prima tussen de wasbeurten door.) K18 gaat echt je haar in.
  • Was je haar en droog het met een handdoek.
  • Voeg 1-3 pompjes K18 in je haar en wacht 4 minuten voordat je verder gaat met je gebruikelijke routine.
LET OP: spoel het masker dus niet uit!
K18 is alleen te boeken bij Rianne 

Meer informatie of een afspraak?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze haarstyliste Rianne. Wilt u graag een afspraak maken? Dit kan direct online of bel naar 0318 – 506 318.