Bodyformer

Wilt u een stevige huid? Wilt u de lelijke vetophopingen op de heupen en dijen verminderen of kwijtraken? Natuurlijk. Kies daarom voor de Bodyformer. Binnen enkele weken ziet u zeker resultaat. Als u twee keer per week komt, zit men gemiddeld op een 10 centimeter omvang verlies (dit is op drie punten gemeten).

Behandeling met de Bodyformer M+

Met de Bodyformer M+ behandelen wij u met elektrotherapie / elektrostimulatie. Door het afgeven van elektrische signalen maken de spieren een contractie. Voor deze contractie gebruiken de spieren het vet dat rond de spieren is opgeslagen. Het dient als brandstof. Daardoor verbrandt het vet en voeren de lymfen het op een natuurlijke wijze af. In plaats van twee tot drie uur sporten, doet de Bodyformer M+ het werk voor u, terwijl u ontspannen ligt. Het is belangrijk om na de behandeling veel water te drinken, zodat de afvalstoffen na de behandeling het lichaam verlaten. Naast omvangvermindering en afvallen kan de Bodyformer M+ ook gebruikt worden voor spieropbouw en spierherstel.

Net bevallen?

Bent u net bevallen? Dan hoeft u zeker niet bang te zijn dat u uw oude figuur niet meer terug krijgt. Integendeel. Met behulp van de Bodyformer M+ en een speciaal trainingsprogramma stimuleren we niet alleen de diepgelegen spieren, maar ook de spieren aan de oppervlakte. Het resultaat is een versteviging van de verslapte buikspieren. Al vanaf zes weken na de bevalling kunt u starten met het trainingsprogramma van de Bodyformer M+.

Maak direct online een afspraak voor de behandeling met de Bodyformer M+. Mocht u vragen hebben, dan belt u ons op het nummer 0318 – 506 318 of mailt u naar info@lianashouseofbeauty.nl.