Maak kennis met Marije

Wie ben ik?

Mijn naam is Marije van der Horst, ik ben 34 jaar en moeder van 2 kinderen. Naast mijn werk als pedagogisch medewerker op een baby groep geef ik graag voetreflex massages bij baby’s en kinderen.
In 2015 ben ik in contact gekomen met voetreflexologie omdat onze zoon prematuur en dysmatuur geboren is. Vanwege zijn vroeggeboorte kwam zijn ontlasting niet op gang en bood voetreflex de oplossing voor zijn ongemak. Omdat ik gezien en gemerkt heb wat voor positief effect voetreflex kan geven ben ik me meer in reflexologie gaan verdiepen zodat ik andere baby’s en kinderen kan helpen met de meest voorkomende kwaaltjes.

Wat is reflexologie?

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en een geheel vormen. Onze voeten kunnen we in verschillende zones onderverdelen, deze zones staan in verbinding met de organen. Door reflexzones te masseren optimaliseert de doorbloeding van de cellen in de verbonden organen. Voetreflex massage heeft bij baby’s en kinderen vaak snel een positief resultaat. En helpt tegen meerdere kwaaltjes en om je fijner te voelen. Zo is voetreflex een eerste stap tegen obstipatie, krampjes, doorkomende tandjes, oorpijn, verkoudheid (weerstand), reflux en slecht slapen. Maar ook voor de hersenen van je kindje werk het ontspannend en stress verlagend. Met reflexologie kun je er voor zorgen dat een baby of kindje even uit het hoofd wordt gehaald, het lichaam weer in wordt gebracht en kalmeert.

 

Een consult bij Marije heb je al vanaf € 35,-

 

Vanaf januari start Marije bij ons in de salon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *