Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Liana’s House of Beauty
Average rating:  
 7 reviews
 by Hélène
Topvrouwen

Tja, hoe rate je deze kanjers.... kom hier al jaren en heb ze zeker gemist tijdens deze lockdown, echte toppers die hun eigen rijmelarij verdienen.

"Beauty, afvallen, spieren, nagels of haar,
de ladies van Liana's House of Beauty staan altijd voor je klaar.
Kennis, kunde, koffie en een goed gesprek,
daaraan is bij hen zeker geen gebrek.
Wil je onthaasten en ontspannen,
dan zou ik snel online een afspraak inplannen."

 by Karun
Top salon!!!!

Een salon met vriendelijke, vakbekwame dames. Elke behandeling is een feestje, of het voor je nagels, je voeten, je haar, je wimpers en wenkbrauwen is of voor een heerlijke massage. Een salon waar ik nu ruim 7 jaar kom en die ik voor geen goud meer kan missen. Toppers zijn het!!!

 by Simone Beijer
Alles onder 1 dak

Ik kom heel graag en best vaak bij Liana en haar team. Of het nu is voor mijn haar, een massage, een pedicurebehandeling of mijn nagels. De dames zijn allemaal ontzettend kundig en naast professioneel enorm vriendelijk. Je voelt je echt gezien en kan echt even lekker ontspannen. Voor mij is het een topteam en als er meer dan 5 sterren te vergeven waren, kregen ze die ook.

 by Nynke Race
Pedicure Jose

Jose is een aardige dame die luistert naar wat je wil en wat je wensen zijn. Flexibel in haar opstelling en daarnaast goede kwaliteit van service. Kortom genieten van luxe in een ongedwongen persoonlijke sfeer. De prijs is daarbij ook nog een vriendelijk! Tot de volgende behandeling Jose.

 by marco weening

Vriendelijk personeel en goed prijs/kwaliteit verhouding.

 by evert
top salon

Een goede salon met prima personeel , en deskundig , dus je kan er goed heen gaan !

 by diana onclin

Altijd fijn om hier te zijn of het nu bij mijn fijne kapster Lucy is of bij Liana voor een behandeling, het is goed daar vertrouw ik nu 5 jaar blindelings op. Bedankt meiden