Knippen en kleuren bij uw kapper in Veenendaal

Gaat u voor een nieuwe, trendy look? Of wilt u gewoon even uw haar laten knippen? Het is vanzelfsprekend mogelijk bij dé kappers in Veenendaal, Liana’s House of Beauty. Voor knippen en kleuren komt u naar ons. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, zodat wij u optimaal kunnen adviseren. En niet alleen dames, maar ook heren zijn bij ons welkom.

Bij de kapsalon van Liana’s House of Beauty in Veenendaal staat uzelf goed voelen, zelfvertrouwen en er mogen zijn hoog in het vaandel. Wij helpen u dan ook graag om met een goed en voor u vertrouwd kapsel en make up de deur uit te gaan.

Op het gebied van kleuren hebben we de optimale kennis en producten in huis. Onze stylistes is op de hoogte van alle nieuwe kleurtechnieken producten en trends.

Zoek ontspanning bij uw kapper in Veenendaal

Stap eens binnen bij Liana’s House of Beauty. Hier voelt u zich thuis in onze nieuwe sfeervolle salon. Altijd tijd voor advies, aandacht en service ,de koffie staat klaar! Wilt u meer informatie of weten wat de prijstarieven zijn? Bel 0318 – 506 318 of kom geheel vrijblijvend langs in onze kapsalon op de Binnenronde 9 in Veenendaal.

Online afspraak maken met uw kapper

Bij ons maakt u direct online een afspraak voor haar knippen en kleuren. Naast knippen en kleuren kunt u bij ons ook terecht voor hairweaving, een complete metamorfose of een bruidskapsel. Ook wanneer u last heeft van kaalheid, kunt u bij ons terecht.