Hoe werkt Straight away? En 5 leuke tips voor betere vetverbranding!

Hoe werkt Straight Away, en 5 leuke tips voor betere vetverbranding!

Door op een verantwoorde manier de koolhydraatinname te beperken, dwing je jouw lichaam over te schakelen op vetverbranding. Dit merk je de eerste dagen wel. Je kunt hoofdpijn ervaren en zelfs je adem kan een beetje anders gaan ruiken. Dit is heel normaal. Je lichaam is de overgang aan het maken naar vetverbranding. Het duurt vaak maar drie dagen. Sommige mensen hebben geen last met afkicken van de suikers. Je moet het alleen zo zien; je lichaam is verslaafd aan suiker en deze cirkel wordt hard doorbroken. Hierdoor komt je lichaam even in protest.

Straight away producten

Met de producten van Straight away beperk je de inname van koolhydraten, maar krijg je wel alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen binnen per maaltijd. De eenvoud van het Straight away dieet zie je terug in elk programma. Je gaat per dag twee of meer maaltijden vervangen met Straight away producten. Om na dit dieet je gewicht vast te houden, bouwen we langzaam op naar reguliere voeding.

5 leuke tips voor een betere vetverbranding

  1. Eet vaker pittig. Voeg bijvoorbeeld rode of groene chilipepers, sambal of mosterd toe. Dit verhoogt je lichaamstemperatuur en zorgt voor meer vetverbranding. Peper, oregano en chilipoeder zijn ook goede kruiden om aan je eten toe te voegen.
  2. Zorg voor een frisse omgeving. Laten we wel wezen; het koud hebben is nooit goed. Maar als je bijvoorbeeld met je raam open gaat slapen, moet je lichaam meer moeite doen om op temperatuur te blijven, waardoor je meer verbrandt. Neem ook eens wat vaker een koude douche.
  3. Voeg azijn toe aan je water. Drink voldoende water. Dat is sowieso essentieel, maar een onderzoek van het Journal of Agriculture and Food Chemistry beweert dat door het zure van azijn je lichaam minder vet opslaat. Voeg op één liter water twee theelepels azijn toe.
  4. Drink verse muntthee, maar dan wel zonder de honing.
  5. Uiteraard kan hier de fatburner-thee van Confetta niet ontbreken. Deze thee is speciaal ontwikkeld met alle kruiden die bijdragen aan een betere vetverbranding (ook te koop bij Liana’s House of Beauty).

Dat was ‘em weer voor vandaag. Tot de volgende blog.

Liefs Liana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *