Zwangerschapsmassage

Tijdens uw zwangerschapsperiode verandert er veel in uw lichaam. Fysiek en hormonaal. Veel voorkomende lichamelijke klachten die tijdens de zwangerschap ontstaan, zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen.

Zwangerschapsmassage in onze massagepraktijk in Veenendaal

Om deze fysieke klachten tijdens de zwangerschap te verlichten, geven wij als massagepraktijk in Veenendaal sinds 2009 zwangerschapsmassage. Door de massage ervaart u de zwangerschap bewuster en vangt u signalen beter op. Bovendien verbetert het ook de bloedcirculatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten. Daarnaast werkt een zwangerschapsmassage kalmerend, bestrijdt het de pijn en geeft het een geluksgevoel.

Kent u ons Mommy to be pakket al? Dit is een heerlijke massage van 45 minuten en een uitgebreide facial van 45 minuten voor € 129,-. Laat u ook eens lekker in de watten leggen.

In onze massagepraktijk bieden wij u de mogelijkheid om op uw buik te liggen. Dit wordt door de baby als zeer prettig ervaren, omdat de buik vrij hangt, maar wordt door onze speciale tafel wel goed ondersteund. Uw kindje krijgt alle ruimte. Het is een ervaring om zeker uit te proberen en te merken wat er dan bij uw kindje gebeurt. Naast de mogelijkheid om op de buik te liggen op onze speciale prenatal tafel, kunt u ook gemasseerd worden op een stoel of op de massagetafel in zijligging. Wij bieden altijd een passende oplossing voor u.

Maak een afspraak met onze massagepraktijk in Veenendaal

De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en het tarief is € 79,- maar bij specifieke klachten is een deelmassage van 30 minuten ook voldoende. Echter, wij adviseren voor een goede ontspanning een massage van 60 minuten. We behandelen dat deel van het lichaam waar u het meest last van heeft. U kunt direct online een afspraak maken voor de massage. Voor vragen kunt u ons natuurlijk ook contacten.

 

Tijdens uw massage ligt u heerlijk op uw buik, na de bevalling kunt u ook bij ons een workshop baby massage volgen.

voor meer informatie zie Be Kind centrum – Uw schoonheidssalon in Veenendaal | Liana’s House of Beauty