Hairweaving

Voor hairweaving bent u bij onze kapsalon in Veenendaal aan het juiste adres. Een volle bos glanzend haar, weelderige lange lokken, extra volume; een boost voor je zelf vertrouwen, dat is de droom van menig vrouw! Het is mogelijk binnen een anderhalf uur met Natural Hair.

Revolutionaire techniek

Natural Hair wordt door middel van de revolutionaire Hairweave-techniek ingezet. De inzetrand is flinterdun dit resulteert in een onzichtbare en natuurlijke look. Niet te onderscheiden van het eigen haar. Heeft u verschillende kleuren in uw haar? Geen probleem! Dan passen wij de kleur van Natural Hair aan op uw eigen haarkleur.

Geen chemische producten

Door het gebruik van de revolutionaire Hairweave -techniek komen er geen chemische middelen aan te pas. Hierdoor is het dus absoluut veilig en niet schadelijk voor het eigen haar.

Natural Hair

Het haar dat wij in onze kapsalon in Veenendaal gebruiken, is onderworpen aan een zeer streng selectieproces. Alleen het beste haar komt in aanmerking. Zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar. Wij zijn de enige kapper in Veenendaal die deze kwaliteit leveren.

U kunt kiezen voor volume of voor haarverlenging. Bij haarverlenging heeft u automatisch ook meer volume. Daarnaast  is uw haar ook echt langer. Bij extra volume maakt u het haar alleen voller. Het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk.

Bij hairweaving maken wij banen haar vast aan uw eigen kapsel. Bij goede verzorging kunt u ongeveer één jaar met de weaves doen. Elke twee tot drie maanden plaatsen wij de weaves omhoog.

Haarvolume en verlenging is al mogelijk vanaf € 310. Dit is eenmalig en de banen zijn herbruikbaar. Voor het omhoog plaatsen betaald u €25,-  per baan.

Kom naar onze kapsalon in Veenendaal voor hairweaving

Wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op. Het maken van een afspraak kunt u direct online doen.