Shellac in onze nagelstudio in Veenendaal

Wilt u genieten van mooi gelakte nagels? Kom dan naar onze nagelstudio in Veenendaal. Met de innovatieve nagellak van Shellac geniet u van een langdurige kleur die niet loslaat. Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3-technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour & Effects nagellak combineert.

Shellac in onze nagelstudio in Veenendaal

Shellac is een hypoallergeen product, waardoor een hoge UV-output noodzakelijk is. Hiervoor gebruiken wij speciale UV-lampen. De nagellak van Shellac draagt u als een gel, maar zonder de nadelen van gel en u heeft veertien dagen lange en mooie nagels. Bovendien verwijdert u de nagellak binnen acht minuten, zonder dat u hoeft te vijlen.

IBX

Kent u IBX al? IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct voor de natuurlijke nagel! En onze nagelstyliste in Veenendaal is uw specialist voor een gezonde nagel. IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden om de natuurlijke nagels sterker te maken. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

Wat is IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair nagelproduct. De tot nu toe bekende producten, zoals lak, gel en acryl vormen een laag op de nagel. IBX daarentegen dringt door in de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zelf. Er is geen enkel ander product op de markt dat daartoe in staat is.

Wat heeft u aan IBX?

IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen.

Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop Gel Polish niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor u uw gel zonder zorgen kan dragen.

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen en mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix, een natuurlijke zwakte, een genetische afwijking of een ziekte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel het is kleurloos en dus onzichtbaar.

IBX werkt als een kuur van 3 wekelijkse behandeling (een keer per week) voor steviger en flexibele nagels. Na de kuur bespreken we samen of er nog een wekelijkse behandelingen nodig zijn (afhankelijk van het resultaat tot dan toe), of dat we over kunnen stappen naar twee of drie weken.

IBX is ook zeer geschikt voor o.a. kapsters, heren, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (werkt ook waterafstotend), en voor klanten die van de werkgever geen kunstproduct op de nagels mogen dragen (bijvoorbeeld horeca, zorgverlening, enzovoort). Voor niemand dus meer een excuus om niet met verzorgde nagels rond te lopen. Ervaar het zelf en maak een afspraak bij onze gediplomeerde nagelstyliste.

Kom naar onze nagelstudio in Veenendaal

Wilt u goed voor de dag komen met mooie nagels? Kom dan naar onze nagelstudio in Veenendaal. U kunt bij ons ook terecht voor nagelverlenging. Daarnaast hebben wij een speciaal arrangement voor nagelbijters. U kunt direct online een afspraak maken.