Ontspanningsmassage

Wilt u ontsnappen aan de dagelijkse stress? Kom dan naar onze massagepraktijk in Veenendaal voor een heerlijke ontspanningsmassage. Onze ontspanningsmassage is een rustige variant op de sportmassage. Ontspanning staat centraal. Een moment van rust.

Wat houdt een ontspanningsmassage in?

Een ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage, gericht op het ontspannen van uw lichaam en geest. We maken vooral gebruik van lange, rustige strijkingen. Door een rustige, niet heel diepe behandeling, prikkelen we de lange spiervezels. Dit brengt ontspanning op de spieren. Daarbij werken we met verwarmde olie, wat een warm en behaaglijk gevoel geeft. Een ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u lichamelijk en geestelijk in balans blijft.

N.B.: sommigen voelen zich na de massage direct een stuk fitter, maar het kan voorkomen dat u zich na de massage nog wat moe of loom voelt. Het effect van de massage bemerkt u dan pas later.

Een ontspanningsmassage

Om echt een volledige ontspanning te ervaren, adviseren wij u om een uur te reserveren. Een ontspanningsmassage bestaat uit een ontvangst met intake gesprek en een massage van rug, schouders, nek, armen, handen, benen en voeten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een deelmassage te krijgen, voor bijvoorbeeld de rug of benen. Wij adviseren u na afloop altijd water te drinken, zodat de afvalstoffen sneller uw lichaam verlaten.

Mindfulness massage

Dit is een heerlijke massage die je terugbrengt naar het hier en nu. U voelt de spanning uit uw lichaam wegtrekken en uw spieren en gewrichten ontspannen zich. Daarnaast activeert de massage het zenuwstelsel, de bloedsomloop, het lymfevatenstelsel en het hormoonstelsel. Uw lichaam en geest zijn weer helemaal in balans!

Wilt u een ontspanningsmassage of mindfulness massage ervaren?

Maak dan direct online een afspraak. Uiteraard kunt u een ontspanningsmassage ook cadeau geven aan een ander. In onze praktijk kunt u terecht voor cadeaubonnen.

Merkbare klachten

Wanneer u al duidelijk merkbare klachten heeft, kunnen we in overleg na de ontspanningsmassage ook overgaan op klachtenbehandeling. Bij een ontspanningsmassage richten we ons op de ontspanning en het voorkomen van klachten. Echter, zijn er al klachten, dan adviseren wij een klachtenbehandeling. Wij stellen dan een behandelplan op maat voor u op. Lees meer over klachtenbehandeling.