Massage voor Ede

Bent u toe aan een heerlijke ontspanningsmassage? Wilt u als sporter uw lichaam in goede conditie houden met een sportmassage? Dan bent u bij Liana’s House of Beauty aan het juiste adres. Wij verzorgen de massage voor Ede en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor verschillende massages.

Ons aanbod van massages

  • Sportmassage: door een sportmassage stimuleren wij de doorbloeding van de spieren, waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd. Dit bevordert het herstel.
  • Zwangerschapsmassage: een zwangerschapsmassage verlicht de fysieke klachten. Ook ervaart u de zwangerschap bewuster en vangt u signalen beter op. Daarnaast zorgt de massage voor een kalmerend, gelukkig gevoel en bestrijdt het de pijn.
  • Fibromyalgie massage: deze massage zorgt voor rust en balans in het lichaam. Ook vermindert het de stress en pijn in het lichaam.
  • Klachtenbehandeling: aan de hand van een intake gesprek stellen wij een behandelplan op om uw klachten goed te behandelen, zodat uw spieren weer soepel worden en de klachten verdwijnen.
  • Ontspanningsmassage: een ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage, gericht op het ontspannen van uw lichaam en geest. Met een heerlijke, verwarmde olie geven we u een rustige behandeling, zodat uw spieren ontspannen.
  • Hoofdpijnmassage: bij een hoofdpijnmassage masseren we onder andere de spieren in de nek en op het hoofd. Deze vorm van massage is voor mensen die veel last van spanning of stress hebben.

De praktijk voor een massage voor Ede

Wij verzorgen de massage voor Ede en omliggende plaatsen. U bent van harte welkom in onze praktijk in Veenendaal, op slechts tien minuten rijden van Ede. U kunt direct online een afspraak maken. Natuurlijk mag u ook bellen naar 0318 – 506 318.