Is Straight away een crashdieet? En 4 heerlijke lunchrecepten

Is Straight Away een crash dieet En 4 heerlijke lunch recepten

Deze vraag krijg ik enorm veel: “Is Straight away een crashdieet?” Het antwoord daarop is heel duidelijk: nee. Het Straight away dieet werkt altijd met maaltijd-vervangende producten, waardoor je de inname van koolhydraten beperkt. Door een zorgvuldige samenstelling krijg je alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen, in tegenstelling tot andere producten die er ook op de markt zijn. Met Straight away voed je dus je lichaam met de juiste stoffen zonder je lichaam in een crash te brengen. Doordat de producten zo zorgvuldig zijn samengesteld, heb je ook geen extra voedingssupplementen nodig. Er zijn verschillende programma’s ontwikkeld die jou kunnen helpen bij het afslanken. Zo is het ook mogelijk om Straight away producten te combineren met gewone voeding.

Het programma wat bij jou past

Welk programma bij jou past, bespreken we in een persoonlijke intake. Ik meet dan gelijk je vetpercentage, vocht en spiermassa. Wekelijks krijg je gratis begeleiding en kom je bij ons op de weegschaal staan. Ik help je niet alleen naar je streefgewicht, want zodra je deze bereikt hebt, gaan we je ook helpen bij het stabiliseren van het gewicht, zodat er geen jojo-effect meer is.

4 heerlijke lunchgerechten

Bij afslanken hoort lekker eten. Ik houd van lunchen en dan het liefst geen brood. Hier vier makkelijke gerechten die je zo kunt maken of in de ochtend kunt voorbereiden om mee te nemen naar je werk:

  1. Wrap, gemaakt van twee eieren. Kluts twee eieren en bak ze als een pannenkoek in de pan. Leg ze vervolgens op een bord, sla, hüttenkäse en zalm erop, dicht rollen en smullen maar!
  2. Tonijnsalade: 200 gram sperziebonen, uitje, één ei, olijven, tomaat en een half of heel blikje tonijn. Simpel en snel.
  3. Mexicaanse kip: één tarwe tortilla wrap, 100 gram gesneden kipfilet in één eetlepel olijfolie bakken, 75 gram tomaat, 75 gram uien, 75 gram paprika en 75 gram sla. Dit alles leg je op de wrap.
  4. Gezonde pizza: pak een tarwe wrap en besmeer deze met tomatenpuree. Bestrooi met kruiden naar keuze, half bakje tonijn, ui, olijven en mozzarella verdelen over de wrap. Dit geheel tien minuten in de oven op 180 graden, aftoppen met wat rucola en je hebt een heerlijke, verantwoorde pizza.

 

Tot de volgende blog.

Liefs Liana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *