Nieuwe Specialisatie Liana Kroon, massage bij lage rugklachten

Zoals iedereen weet is Liana Kroon op het gebied van massage in zeer veel zaken gespecialiseerd

zo is haar bekendste specialisatie toch wel de zwangerschapsmassage en de fibromyalgie massage

Maar onze Sportmasseur heeft voor Veenendaal weer een nieuwe specialisatie erbij en kan nu ook helpen bij Hernia klachten van de beginnende vorm tot de meest ernstige vorm.

Zolang u van de Arts mag lopen en bewegen kan onze masseur Liana Kroon u helpen bij deze klachten.

Masseurs en therapeuten worden in de praktijk veelvuldig geconfronteerd met cliënten die klagen over lage rugpijn. Hernia Nucleus Pulposus is daarbij een veelvoorkomende aandoening in de lumbale regio. Ook onze sportmasseur Liana kroon kwam dit probleem veel tegen in haar massagepraktijk en besloot hier een nascholing van te gaan doen.

Het is zeker niet zo dat een hernia een contra-indicatie is voor een behandeling door een masseur of therapeut.

Over een hernia bestaan veel misverstanden en onhandige overtuigingen. Het begrip hernia kan worden bezien als een zogenaamd ‘containerbegrip’ en dient diagnostisch verder te worden ontrafeld om optimaal therapeutisch te kunnen beïnvloeden.

Met deze nascholing kan onze masseur u uitleg geven over de bouw, vorm en functie van tussenwervelschijf, de andere structuren rondom de wervelkolom én de verklaring van de verschillende vormen van hernia nucleus pulposus, ook kan onze masseur de behandeling op uw klacht aanpassen om zo te ondersteunen in het herstellen van een Hernia.

 

Maar ook als u gewoon last heeft van uw rug bent u bij ons in Veenendaal aan het juiste adres voor een goede massage

 

 

 

2 reacties op “Nieuwe Specialisatie Liana Kroon, massage bij lage rugklachten

    1. ja wij geven zeker tips mee en wat oefeningen, maar als de klacht te groot is dan werken we ook samen met diverse fysiotherapeuten om de klant zo snel mogelijk op de been te krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *