Uw specialist in haar, onze Lucy, heeft er een extra specialisatie bij: Star Colorist

Lucy heeft mee mogen doen aan een cursus speciaal voor Top Haarstylisten.

Onze haarstyliste is al sinds 1991 een ster in het kappersvak en nu mag ze weer een ster achter haar naam zetten.

Of je nu een brownie/blondie of een red head bent onze kapster maakt in onze kapsalon in Veenendaal een Perfect Brown voor je. We hebben de kennis van je haarstructuur in huis, die natuurlijk per haarkleur verschillend is, de manier van verven en behandelen is dan uiteraard voor een Dazzling Blondie anders dan voor een Vibrant Red.

Bij onze kapster Lucy ligt de focus op het maken van perfecte bruin/blond of rode tinten op alle type ondergronden en levels.

Daarnaast vinden wij het bij Liana’s House of beauty belangrijk dat u zich thuis voelt, onze naam zegt het al: huis van de Schoonheid. Wij zijn pas tevreden als u er perfect uit ziet, met wat bij u het mooist staat en dat kan natuurlijk alleen maar met de beste technieken en kennis in huis.

Daarnaast streven wij naar de hoogste service en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Komt u bij onze kapsalon voor een knip- en verfbeurt, dan zult u ervaren dat wij net even iets anders werken dan alle andere kapsalons. Wij hebben aandacht voor u als klant en de hele behandeling zal een ware wellness ervaring voor u zijn.

Wassen/knippen/föhnen en verven kan bij ons al vanaf € 56.50

Nieuwsgierig naar onze kapper Lucy, boek dan snel een afspraak online via: http://online-lianashouseofbeauty.flexxis.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *