De schoonheidssalon voor Ede

Bent u toe aan ontspanning? Wilt u uw lichaam laten verzorgen? Dan bent u van harte welkom bij ons. Wij zijn de schoonheidssalon voor Ede en omgeving. Wij geven u een heerlijke beleving met extra aandacht voor ontspanning in een welness sfeer. Wij bieden u diverse mogelijkheden en arrangementen aan, voor zowel dames als heren.

De mogelijkheden in onze schoonheidssalon

Kapsalon
In onze kapsalon kunt u niet alleen terecht voor knippen en kleuren, maar ook voor hairweaving of een mooie bruidskapsel. Heeft u last van haaruitval of -verlies? Ook dan kunnen wij u helpen.

Schoonheidssalon
Voor de verzorging van uw lichaam kunt u altijd bij ons terecht. Wij behandelen bijvoorbeeld acne en pigmentvlekken, maar ook de veroudering van het lichaam. Ook hebben wij een pedicure, doen we IPL ontharen en kunt u genieten van een Footspa.

Weightcontrole
Wilt u de lelijke vetophopingen op uw dijen kwijt? Irriteert u zich aan uw slappe huid? Wij helpen u er vanaf te komen. Ook hebben wij een voedingscoach in onze salon, die u uitstekend kan begeleiden.

Massage
Wij bieden verschillende vormen van massages aan; van een goede sportmassage om uw lichaam goed in conditie te houden tot aan een heerlijke ontspanningsmassage.

Nagelverzorging
Wilt u genieten van mooi, gekleurde nagels die hun kleur langdurig vasthouden? Dan is de innovatieve nagellak van Shellac zeker iets voor u. Daarnaast behandelen wij ook beschadigde nagels met IBX.

L’équivalent parfum
Kies een heerlijke parfum van de tap. Wij hebben parfum voor hem en haar. Alle parfums mag u geheel gratis bij ons komen testen.

Kom naar onze schoonheidssalon vlakbij Ede

Kom genieten van de mogelijkheden in onze schoonheidssalon, vlakbij Ede. U kunt direct online een afspraak maken. Natuurlijk mag u ook bellen naar 0318 – 506 318.